Reduced salt content of school restaurants lunches through coordinated interventions by a health network with kitchen staff an d industrial food suppliers.
Jean-Claude Desport
(1, 2)
,
Aurélie Baptiste
(1)
,
C. Villemonteix
(1)
,
Lucile Darthou-Pouchard
(1)
,
Céline Soulefour
(1)
,
M. Guitard
(1)
,
Simon de Magalhaes
,
Valérie Javerliat
,
C. Bachelerie
,
Clotilde Jalladeau
,
A. Lecointre
,
Philippe Fayemendy
(2, 1)
,
Pierre Jésus
(2, 1)
Jean-Claude Desport
- Fonction : Auteur
- PersonId : 850256
Simon de Magalhaes
- Fonction : Auteur
Valérie Javerliat
- Fonction : Auteur
C. Bachelerie
- Fonction : Auteur
Clotilde Jalladeau
- Fonction : Auteur
A. Lecointre
- Fonction : Auteur
Philippe Fayemendy
- Fonction : Auteur
- PersonId : 963612
Pierre Jésus
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1016130