Comparative effect of bovine bone ash and cassava starch on the microstructure of porous ceramics using kaolinite clays from Cameroon - Université de Limoges Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2019

Comparative effect of bovine bone ash and cassava starch on the microstructure of porous ceramics using kaolinite clays from Cameroon

M. Mouafon
  • Fonction : Auteur
D. Njoya
  • Fonction : Auteur
D. Njopwouo
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02505531 , version 1 (11-03-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02505531 , version 1

Citer

M. Mouafon, Gisèle Laure Lecomte-Nana, D. Njoya, Nicolas Tessier-Doyen, D. Njopwouo. Comparative effect of bovine bone ash and cassava starch on the microstructure of porous ceramics using kaolinite clays from Cameroon. Euroclay 2019, Jul 2019, Paris, France. ⟨hal-02505531⟩
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